Каталози и брошури

Дизайн и печат

Лого Studio PlaZa

ПОРТФОЛИО С КАТАЛОЗИ

ДИЗАЙНЕР: ПЛАМЕН ЗАХАРИЕВ©


EVA COMMERCE

Каталог, създаден за най-големия български производител
на работни и специализирани защитни облеклаPREDSEDNIK

Продуктов каталог, създаден за един от водещите в България
производители на полуфабрикати и продукти за строителството
от врачански варовикCSIF

Корпоративен каталог, създаден за един от най-големите инвестиционни
фондове в България - холдингът CSIF, част от който е и
Българо-американската кредитна банка (БАКБ)
csif.bgTM TECHNOLOGY

Корпоративна брошура, създадена за един от водещите
български производители на едрогабаритни метални изделияДИЗАЙН НА ДРУГИ БРОШУРИ, ФЛАЕРИ, КАЛЕНДАРИ, ПОСТЕРИУслуги в изработката на каталозиНека улесним Вашите търговци в продажбите!

Половината от таланта на добрия търговец се състои в умението да представи по най-добрия начин своите продукти (стоки или услуги). Тогава има шанс да спечели клиента и да му продаде. Най-добрият негов помощник в тази част от преговорите е перфектно изготвения

продуктов каталогнезависимо от формата на представяне на каталога:
• ДИГИТАЛЕН КАТАЛОГ в pdf формат или
• ПЕЧАТЕН КАТАЛОГ.

Освен продуктови каталози, асортиментът ни включва и всички други видове печатна продукция:

визитки

флаери

листовки

дипляни

брошури

папки

календари

и други.

В Studio PlaZa ще Ви помогнем във всеки един от етапите на изработка на Вашия каталог, брошура или друг печатен материал:
 • Етап 1: Креативен проект на каталога


  Творческият проект описва начинът и средствата, с които ще бъде представено съдържанието на каталога. Проектът задава и целите на каталога, и изискванията към неговия окончателен вид.


 • Етап 2: Технологичен проект на каталога


  В технологичния проект се задават всички параметри, необходими за технологията на печат: вид и грамаж на хратията и картона, цветност на печат, размери и тираж, облагородяващи ефекти, довършителни операции, изисквания към експлоатационните качества и др.


 • Етап 3: Създаване на текстовете


  Изключително важен фактор за успеха на даден каталог е списването на текстовете (копирайтинг) за всяка една страница от него. Текстът може да привлече клиент, но може и да отблъсне читателя. Затова компромиси с него не трябва да се правят.


 • Етап 4: Фотозаснемане и графична обработка на снимките


  Отличното графично представяне на всеки продукт е особено важно, тъй като графиката се възприема и започмня по-бързо от текста и съответно въздейства по-бързо от него. Едва когато визията привлече погледът, тогава идва ред на силата на текста в продажбите.


 • Етап 5: Графичен дизайн на каталога


  Добрият графичен дизайн е този, който залепва читателят към каталога и неусетно води погледът му през страниците към нашата цел - провокирането на желание за покупка или сключване на сделка.


 • Етап 6: Предпечат и контрол на печата


  За разлика от всички предходни 4 етапа, които са творчески етапи, този последен етап е чисто технологичен етап. От него зависи качеството на печата (особено при печат на цветови мостри) и добрият външен вид на каталога.


  При изпълнението на всеки един от тези 6 етапа в изработката на печатните продукти, може да разчитате изцяло на моя над 20 годишния опит в печата.  По-горе в галериите са представени печатни каталози и други продукти, които са изцяло изготвени от мен на всички етапи: от проекта, през списването на текстовете, графичния дизайн, предпечата и контрола на печата. Аз присъствам до печатната машина лично по време на печата на всеки мой дизайн (ако избраната от Вас печатница е в София), за да сте напълно спокойни за качеството на печата.


Лого Studio PlaZa

STUDIO PLAZA

Графичен дизайн и печат
Брошури и каталози
Етикети и опаковки

 

Дигитален маркетинг
Уеб сайтове и SEO
Социални мрежи

СЛЕДВАЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ


Website: Studio PlaZa© Copyright 2021. All Rights Reserved
Web design: Plamen Zahariev©